Webinars

Als onderdeel van het NCS3-programma is in 2016 een reeks webinars over Cyber Security uitgebracht. De webinars bestaan uit interviews met vooraanstaande experts in het veld over hun gedachten over de huidige stand van zaken, toekomstige trends, hiaten en kansen voor hun sectoren. De webinarserie presenteert standpunten van de academische, particuliere en publieke sector.

Webinar 5: Jan Piet Barthel, Directeur dcypher
Jan Piet Barthel legt uit wat studenten kunnen verwachten van de NCS3, deelt zijn inzichten over zijn favoriete Cyber ​​Security-onderwerp en de soorten organisaties die betrokken zijn bij de NCS3.

Webinar 4: Gen. Hans Folmer, Defensie Cyber ​​Commando
Generaal Hans Folmer deelt zijn mening over waarom Cyber ​​Security belangrijk is voor militaire operaties en de waarde ervan voor de defensiesector.

Webinar 3: Petra van Schayik, CEO Compumatica Secure Networks
Petra van Schayik deelt haar opvattingen over hoe het gebied van Cyber ​​Security de afgelopen 5 jaar is veranderd, de aspecten die haar het meest aanspreken, wat zij denkt dat de grootste uitdagingen zijn, en waarom zij vindt dat studenten op het gebied van Cyber ​​moeten werken Veiligheid.

Webinar 2: Erik Poll, Associate Prof. Radboud Universiteit Nijmegen
Erik Poll deelt zijn motivaties om onderzoek te doen op het gebied van Cyber ​​Security, de onderwerpen die hij het meest interessant vindt, en waarom hij denkt dat het de laatste jaren een belangrijker onderwerp is geworden.

Webinar 1: Jaya Baloo, CISO bij KPN
Jaya Baloo deelt haar opvattingen over wat Cyber ​​Security voor haar werk betekent, hoe klanten worden beïnvloed door dit domein, hoe KPN cyberbeveiliging houdt, welke onderwerpen ze het meest opwindend vindt op dit gebied en waar ze de toekomst van Cyber ​​Security ziet.